در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
باسلام بنده 17سال بعنوان مدیرعامل وکارمند موظف شرکت حمل ونقل حتی درایام تعطیل وجمعه ها مشغول کار میباشم وتمام 30درصد تامین اجتماعی راپرداخت نموده ام وانجمن صنفی شرکتهای حمل ونقل وشرکتهای مشابه نیز کارمند بودن علاوه برمیرعاملی بنده راتایید مینمایند میخواستم بدانم ایا کارفرما میتواند بدون پرداخت سنوات بنده را اخراج نماید
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با سلام همانگونه که استحصاردارند مدیر عامل مشمول قانون کار نمی باشد وبه تبع ان مراجع حل اختلاف نمی تواند شکایت وی را رسیدگی نماید ولی در مورد شغل غیر از مدیر عاملی شما مراجع حل اختلاف به شکایت شما رسیدگی وحکم قانونی صادر خواهند نمود با تشکر قربانی مشاور کار وتامین اجتماعی