در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام.

نزدیک ب دوسال است ک شرکت هفت تپه نیشکر خوزستان بنده را نه از کار اخراج کرده اند نه ب سرکار بازمیگردانند همش با وعده های دروغ بنده

من در قسمت اتش نشانی شرکت بوده ام در کارت کاری ورود خروج کارگر روزمزد محل کارم هم مدیریت امور اداری زده اند

من بخاطر اتش سوزی در شرکت سینه ام ریه هایم آسیب دیده بودند چهار روز ولی در کل ماه نه روز غیبت داشته ام در این دو سال بنده را سرکار گذاشته اند بنده در این دوسال نه کار کرده ام فقط چرخی در شرکت زده ام نه نامه اخراج مرا زده اند

با وعده های دروغ امروز فردا مرا بلا تکلیف گذاشته اند هیچگونه حق و حقوقی هم ب من نداده اند تازه از همون سال ۹۵ حتی عیدی پاداش ک تا برج هشت سرکار بوده ام بهم نداده اند الان تو رو خدا طبق قانون راهنماییم کنید ک چه کارهایی از دستم بر می آید چه حق و حقوقی ب من تعلق میگیرد...الان حتی کارت کاری را وارد میکنم کار میکند....تو رو قران کمکم کنید
الان تو سن ۲۷ سالگی ریه هایم هم خراب است ایا این بعهده شرکت میباشد؟؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
سلام

شما باید بلافاصله به اداره کار محل مراجعه وبرعلیه کارفرما اقامه دعوی نماید ودرخواست بازگشت بکار وحق السعی ایام بلاتکلیفی ،سنوات ،عیدی وپاداش و را نماید

ودرمورد حادثه ناشی از کار نیز به مراجع قضایی مراجعه وبرعلیه کارفرما اقامه دعوی نماید