در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
اینجانب به مدت ۴ سال در موسسه زبان مدرس بودم به صورت پاره وقت و با قرارداد . آخرین سال تا ماه دی آنجا کار کردم اما نه عیدی و نه سنواتی را دریافت نکردم.  همچنین ترک کار دست نویس با شاهد امضا کردم که تمامی مبالغ را گرفتم چون اجازه رفتن به من نمیدادن. اما هیچ مبلغی در ان ذکر نشده است. (به صورت شفاهی اعلان شد که در پایان سال برای گرفتن حقوق مراجعه کنم اما در سال جدید پرداخت نکردند و گفتند که عیدی و سنوات به صورت ماهیانه در حق الزحمه پرداخت شده  در صورتی که  مجموع حق الزحمخ ۹۷۰۰ بوده ساعتی کخ  مبلغ ۴۵۰۰ تومان پایه  بوده و ۲ تومان بابت مدارک و مابقی افزایش سالیانه طبق وزارت کار * با توجه به اینکه حقوق نقدی داده میشده و دست نویس میگرفتند که تمانی مطالبات دریافت شده. ایا راهی برای شکایت هست؟
2 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
همراه گرامی بیدبرگ

سلام و عرض تبریک سال نو

در صورتی که تسویه حساب امضا کرده باشید می توان به ارای دیوان عدالت اداری استناد کرد که گفته شده تسویه حساب های فاقد مبالغ دریافتی و تسویه حساب های کلی کارگران فاقد ارزش قانونی است اما در عمل و در روندهای اداری  اداره کار به سختی این توضیحات پذیرفته می شود و راه سختی در پیش دارید.

ضمنا لازم است برای اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی بتوانید مدارکی ارائه دهید نظیر قرارداد، فیش حقوقی یا پرینت حساب. در صورتی که هیچ کدام از این مدارک و ادله را در اختیار ندارید می توانید تقاضای اعزام بازرس از اداره کار بکنید. البته باز هم عرض می کنم بسیار روند سختی در این حالت در پیش دارید و احتمال برنده شدن شما در این دعوی را بنده ضعیف ارزیابی می کنم اما ناممکن نیست.