در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید،

من به مدت ۵ سال ۹ ماه در یکی از روزنامه ها مشغول به کار بودم که قرارداد سال ۹۷ بنده تا پایان شهریورماه بود و پس از اتمام به علت عدم نیاز تعدیل شدم و اقدام به دریافت بیمه بیکاری کردم ، طی این ۵ سال و اندی روزنامه هیچ سالی سنوات مارا پرداخت نکردن الان کارفرما میگوید برای پرداخت سنوات این ۵ سال و ۹ ماه باید منتظر رای بیمه بیکاری باشم و تا ان زمان سنوات من را پرداخت نمیکند ایا این روال کار قانونی است لطفا راهنمایی کنید ممنونم
2 پاسخ
توسط (2,660 امتیاز)
با سلام ؛ اگر شما برای گرفتن بیمه بیکاری علیه کارفرما در اداره کار شکایت کرده و دادخواست داده باشید ، تا زمان صدور رای قطعی هیات اداره کار ، کارفرما ملزم به پرداخت هیچ گونه وجهی به شما نمی باشد. در زمان صدور و پس از قطعیت رای شما می توانید به کارفرما مراجعه و جهت دریافت کلیه مطالبات خود از جمله سنوات خدمت اقدام قانونی نمائید. سربلند باشید