در پرداخت حق بیمه توسط
سلام

ميزان پرداخت حق بيمه تامين اجتماعي چه تاثيري در پرداخت حقوق بعد از بازنشستگي و دريافت پاداش دارد. با توجه به اينکه حقوق بازنشستگي با احتساب دو سه سال آخر حق بيمه است. يعني چه فرقي بين کسي که 100 تومان واريز مي کند و کسي که 500 تومان واريز مي کند اما سه سال آخر را هر دو يکسان واريز مي کنند است؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام از لحاظ قانونی شما باید بر اساس حقوق واقعی دریافتی حق بیمه را واریز نمایید

ولی از لحاظ مزایای بیمه ای تفاوتی ندارد

در زمینه حقوق بازنشستگی  در صورتی که افزایش حقوق نامتعارف باشد 5 سال آخر محاسبه خواهد شد که به دلیلی شرایط تورمی کاملا به ضرر کارگر می باشد

برای اطلاع بیشتر می تونید مقاله زیر رو مطالعه نمایید:

نقدی بر روش محاسبه مستمری بازنشستگی در تامین اجتماعی