در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام ميزان حقوق مستمري بيمه اجباري تامين اجتماعي با سنوات بيمه 20 سال وسن 63 سال معادل 20 روز ميانگين 2 سال آخر است يا حداقل قانون كار؟
2 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام مستمری شما معادل 20 روز حقوق میانگین دوسال آخر می باشد که این حقوق نباید از حداقل حقوق تعیین شده توسط اداره کار کمتر باشد

ماده ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی

مستمری از کارافتادگی کلی و مستمری بازنشستگی‌ و مجموع مستمری بازماندگان در هر حال نباید از حداقل مزد کارگر عادی کمتر باشد

اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی