در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام- من به عنوان صندوقدار رستوران مدت 5 ماه مشغول به کار هستم.ولی کار فرما از من کارهای غیر از صندوقداری( نظافت و سالن کاری) میخواهد.آیااگر ترک کار کنم اداره کار حق را به من میدهد یا کارفرما؟و همچنین اگر در اعتراض به پرداخت نشدن اضافه حقوق ماههای قبل ترک کار کنم اداره کار حق را به من میدهد یا کارفرما؟
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
تشخیص علت ترک کار به عهده مراجع رسیدگی کننده می باشد. اما بابت حقوق و مزایای معوق می توانید شکایت کنید.