در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
در شرکتی مشغول به کار می باشم که حدود 6 ماه است حقوق دریافت نکرده ام.

اگر ترک کار کنم و از زمان استعفا یک ماه در شرکت نمانم ایا کارفرما میتواند حق و حقوق شامل حقوق و عیدی و سنوات را پرداخت نکند؟
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام - با رعایت تشریفات اداری و اعلام قبلی به کارفرمای خود میتوانید ترک کار نمایید.

کارفرما موظف به پرداخت کلیه حقوق و مزایا و مطالبات قانونی ایام کارکرد شما به نسبت میزان کارکرد است و درغیر اینصورت با ارائه مدارکی که دال بر اثبات اشتغال شما باشد نزد یکی از هیت های تشخیص اداره کار طرح شکایت نمایید.