در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام.به مدت یک ماه بدون قرارداد در شرکتی به صورت آزمایشی با پایه حقوق ۱۵۰۰مشغول به کارشدم. بعد از پایان یک ماه به من گفتن تا عید که سه ماه میشه نیز همانحا بمانم و کار کنم. بعد از سه هفته مدیرعامل ساعت ده و نیم شب توی واتس آپ پیام دادن که ساعت ۶ صبح شرکت باشم و من که قبول نکردم گفتم نمیتونم و گفتن از سرماه دیگه نروم.حقوق ماه اول رو دریافت کردم. اما الان میگن اون حقوق با حق بن و حق مسکن بوده که اصلا توافقی اینچنین صورت نگرفته بود. و اینکه بیمه رو وزارت کاری ریختن و تسویه رم میخوان وزارت کاری بدن. اداره کار شکایت کردم. الان مدیرعامل فهمیده میگه تو دستمال کاغذی زیاد استفاده کردی اخراجت کردیم. ربطشو نفهمیدم. من فقط یه ایمیل تایید قبل از شروع به کارم از شرکت دارم که با مبلغ یک و پونصد موافقت کرده بودن. میخواستم بپرسم اداره کار از من حمایت میکنه؟ و اینکه به من گفته بودن سه ماه و اینطوری اخراج کرپن رو میتونم پیگیری کنم؟
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
اثبات دستمزد بیشتر از حداقل به عهده کارگر می باشد. در صورت توانایی اثبات یا ارائه نمونه قرارداد می توانید به نتیجه برسید.