در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
با سلام و خدا قوت

من با شرکتی که کار میکردم آخر مرداد ماه با توجه به تعدیل نیرو شدن قطع همکاری کردیم

امروز که سیزدهم هست

کارفرما قرارداد من را ارسال کرده به همراه نامه تسویه

من سوم شهریور کارهای اداری برای بیمه ی بیکاری انجام دادم

حالا چهار تا سوال داشتم

اول در مورد تسویه در نامه گفته شده که من تمامی طلبم را گرفته ام در صورتی که منابع انسانی شرکت، باید اول به کارفرما نامه بزند ،بعد طلبهای من را بدهند ، که در حدود 40 روز زمان می برد،در این مورد باید چکار کنم

دوما برای سابقه ی بیمه مشکلی ایجاد نمی کند اگر بخواهم فردا مدارکم را به کاریابی تحویل دهم؟چون گفته شده بعد از دهم ماه نمی توان دیگر کاری انجام داد

سوما اگر شکایتی از کارفرما داشته باشم چون من در شیراز هستم و کارفرما در تهران  باید برای پیگیری و امثال این به تهران بروم؟

چهارما برای استعلام سابقه ی بیمه حتما باید فرد حضور داشته باشد یا یکی از دوستان من که در تهران هست می تواند فرم شماره یک، که استعلام بیمه هست را از تامین اجتماعی استعلام کند

تشکر می کنم
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.

درمرحله اول شمانیازی به امضاآن تصفیه حساب ندارید.

دوم.خیر.مشکلی ایجادنخواهدکرد.

سوم بایددرمحل انجام خدمت طرح دعوی کنید.

چهرم.استعلام یابه اصیل یابه وکیل داده میشود.