در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

با عنایت به اینکه در قانون کار مدت زمان برای پرداخت سنوات تعریف نشده است آیا کارگر بازنشسته می تواند برای دریافت سنوات از طریق طرح دعوی در اداره کار نسبت به وصول مطالبات خود اقدام نماید؟ به عبارت دیگر کارفرما میتواند به استناد به اینکه مدت زمان تعیین نشده است از پرداخت سنوات تا تامین بودجه امتناع نماید ؟خصوصا این امر در کارگاه یا کارخانه هایی که در سال بیش از ۱۰۰ نفر بازنشسته دارند تامین بودجه و پرداخت سنوات برای کارفرما بسیار مشکل می باشد .ممنون
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
برای تسویه حساب پایان خدمت ، زمانی مشخص نشده و معمولا بصورت توافقی صورت می گیرد اما در صورت تأخیر کارفرما می توانید از طریق شکایت در اداره کار اقدام کنید که البته خود این رویه هم ممکن است تا حصول نتیجه بسیار زمانبر باشد.