در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام , میخواستم اطلاعاتی در مورد حق سنوات قراردادهای پیمانی کسب کنم. آیا به قراردادهای 6 ماهه با پیمانکاران حق سنوات تعلق میگیرد یانه؟
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
براساس تعریف ماده 24 قانون کار درصورت خاتمه قراردادکار یا قراردادموقت کارفرما مکلف است به کارگری که مطابق قرارداد بکاراشتغال داشته براساس آخرین حقوق مبلغی معادل یک ماه حقوق بعنوان مزایای پایان کاربه وی پرداخت نماید.

لذا به کلیه کارگران با هرمدت کارکرد سنوات تعلق میگیرد.