در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

میخاستم بپرسم که اگه بنده با کارفرما هنوز مثلا یکسال  قرار داد داشته باشم و کارفرما بنده را بدون دلیل قانع کننده اخراج کند

ایا میتوانم شکایت کنم و حقوق یکسال باقی مونده را همون لحظه دریافت کنم ؟؟

واین که ایا اگه در قرار داد کارفرما وعده وعید های ذکر کرده باشه و به ان عمل نکنه میتوان شکایت کرد ؟؟

و اینکه اگه بنده حقوق اداره کار بگیرم کارفرما باید حتما بنده را بیمه کند یا خیر میتواند انجام ندهد و شکایت هم بی فایده باشد ؟؟؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با سلام

باستناد ماده ۲۵ قانون هیچیک از طرفین حق فسخ قرارداد کار معین وموقت را یکجانبه ندارند درصورت فسخ ان از ناحیه کارفرما ،کارگر می بایست بلافاصله به اداره کار محل مراجعه وبرعلیه کارفرما درخصوص فسخ یکجانبه قرارداد کار وبازگشت بکار اقامه دعوی نمایند