در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام

 میخاستم بدونم ، حکم قطعی اداره کار برای برگشت به کار گرفتم کارفرما هم برگشت به کار قبول نکرده و مجبور به پرداخت حق السعی شده ، حالاعیدی و سنوات از تاریخ اخراج تا تاریخ اتمام قرار داد به بنده که کارفرما برگشت به کار قبول نکرده تعلق میگیره اگر میگیره ، آیا باید به اداره کار شکایت کنم که لحاظ کنه

ممنون
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
سلام ،بله اگر کارفرما حق سنوات وعیدی وپاداش شما را پرداخت نمی کند باید شکایت نماید تا کارفرما ملزم به پرداخت نمایند.