در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام پدر من تا 31 ادریبهشت قرار داد داشت

و شرکت هم بعد بخاطر کرونا از 1 اردیبهشت  شروع به کار کرد..

ولی به پدر من اجازه ندادن سرکار بیاد تا قرار دادش تموم شه و بعدش هم دیگه باهاش قرار داد نبستن و گفتند برو از همون بیمه بیکاری استفاده کن؟

الان پدر من یک ماه هنوز به قرار دادش مونده بوده ولی گفتند نیا.

ایا میتونیم بخاطر همون یکماه شکایت کنیم؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام

باستناد ماده ۲۵ قانون کار در صورت انعقاد قرارداد کار موقت یا معین هیچ یک از طرفین حق فسخ یکجانبه قرار داد کاررا ندارند در صورت بروز اختلاف وفسخ یکجانبه قرار داد کار کارگر می تواند در مراجع حل اختلاف برعلیه کارفرما اقامه دعوی نماید.