قبل در قانون کار و قرارداد کار توسط (30,060 امتیاز)
در جایی بدون قرارداد کار می کنم، اگه کار رو ول کنم برم و ترک کار کنم، برام مشکلی پیش می یاد ؟
1 پاسخ
قبل توسط (145,930 امتیاز)
انتخاب شده قبل توسط

بهترین پاسخ

حتی اگه قرارداد نداشته باشید، مطابق قانون مدنی،‌ توافق شفاهی نیز به حکم قرارداد کار است پس مشمول قانون کار هستید.

طبق تبصره ماده ۲۱ قانون کار که در زیر اومده، می بایست یه ماه به کار خودتون ادامه بدید، تا کارفرما نتونه شکایت خسارت از شما بکنه.

می تونید یه نامه به کارفرمای خودتون بزنید. می تونید پایین نامه بنویسید که رونوشت به اداره کار هم میزنید، ولی اگه نگران هستید، می تونید همون نامه رو بدون اینکه کارفرما بفهمه در دبیرخانه اداره کار هم ثبت کنید.

توجه داشته باشید، می تونید از کارفرما در اداره کار هم شکایت نکنید،‌ ولی صرفا نامه تون رو به دبیرخانه اداره تحویل بدید. به همین سادگی!

کارگری که استعفا می‌کند موظف است یک ماه به کار خود ادامه داده و بدواً استعفای خود را کتباً به کارفرما اطلاع دهد و در صورتی که‌حداکثر ظرف مدت ۱۵ روز انصراف خود را کتباً به کارفرما اعلام نماید استعفای وی منتفی تلقی می‌شود و کارگر موظف است رونوشت استعفا و‌ انصراف از آن را به شورای اسلامی کارگاه و یا انجمن صنفی و یا نماینده کارگران تحویل دهد.