قبل توسط (133,890 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ

برای کپی لیست بیمه از ماه قبل:

  1.  ابتدا وارد سایت تامین اجتماعی به آدرس https://eservices.tamin.ir/ شوید.
  2. از منوی کارفرمایان، لیست حق بیمه و سپس، ارسال لیست حق بیمه را انتخاب کنید.
  3. کارگاه خود را انتخاب کنید
  4. گزینه کپی لیست حق بیمه از ماه قبل را انتخاب کنید
  5. بر روی «در صورت وجود تغییرات در لیست حق بیمه کپی شده می توانید با انتخاب گزینه "لیست نیاز به تغییرات دارد" در زمان کپی لیست آن را به میز کار منتقل کرده و پس از اعمال تغییرات و تایید نهایی ارسال نمایید.» کلیک کنید.
  6. ماه قبل را از لیست بیمه ها انتخاب کنید و بر روی گزینه عملیات کلیک کنید.
  7. بر روی گزینه کپی لیست کلیک کنید
  8. سال و ماه را انتخاب کنید
  9. شماره لیست را 01 انتخاب کنید
  10. بر روی کپی لیست و ارسال کلیک کنید
  11. تغییرات مد نظر خود را در لیست جدید اعمال کنید و لیست بیمه را ارسال کنید