نحوه ارسال لیست بیمه با ردیف پیمان که مربوط به پروژه های پیمانکاری است، مشابه لیست بیمه معمولی است. با این تفاوت که در ارسال لیست بیمه شماره کارگاهی وجود دارد که برای ارسال با ردیف پیمان باید ردیف پیمانی که از بیمه دریافت شده است وارد شود.

در نهایت فایلی که از نرم افزار LIST DISK تهیه و تنظیم شده و به صورت اینترنتی ارسال می‌شود. هرچند برای کارگاه های تا 5 نفر امکان تهیه و ارسال لیست بیمه بدون نرم افزار هم وجود دارد.