قبل توسط (133,610 امتیاز)
انتخاب شده قبل توسط

بهترین پاسخ
مدیریت محترم اداره تعاون و رفاه اجتماعی …
با سلام و احترام
بدین وسیله به استحضار می رساند با توجه به این که مدت زمان قرارداد آقای / خانم ….. در تاریخ … به پایان رسیده است، همکاری با ایشان از تاریخ …. قطع گردیده است و به عنوان کارفرما با توجه به شرایط موجود دیگر قادر به ادامه همکاری و استفاده از خدمات ایشان با تمدید قرارداد نخواهیم بود.
 این گواهی بنا به درخواست نامبرده جهت اطلاع آن سازمان محترم صادر گردیده و فاقد هرگونه ارزش قانونی دیگر می باشد.
نام و نام خانوادگی ….
سمت سازمانی
مهر و امضاء …

نمونه نام دوم
اداره محترم تعاون،‌ کار و رفاه اجتماعی
 با سلام
با احترام به استحضار می رساند با عنایت به اتمام قرارداد کار بیمه شده جناب آقای/ خانم ......... در تاریخ .......... این شرکت عدم نیاز ایشان از تاریخ .......... را اعلام می نماید.
 این گواهی بنا به درخواست نامبرده جهت اطلاع آن سازمان محترم صادر گردیده و فاقد هرگونه ارزش قانونی دیگر می باشد.
با احترام،

نام و نام خانوادگی

سمت سازمانی
مهر و امضاء