در بیمه بیکاری توسط
سلام از خرداد سال ۹۴ در شرکتی مشاور کارکردم تا اخر فروردین امسال,دفترمان در تهران است ولی محل کارم در کرمانشاه,پروژه سد سازی,پروژه تعطیل شد,قرارداد ندارم,بیمه ام در شعبه۲۵ تهران رد شده است نزدیک به۱۰سال هم سابقه بیمه دارم,چگونه برای دریافت بیمه بیکاری اقدام کنم؟لطفا مراحل ان را توضیح دهید
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام

زمان گزارش بیکاری غیر ارادی برای مقرری بیمه بیکاری

بیمه شده ای که کار خود را بصورت غیر ارادی از دست می دهد، برای دریافت مقرری بیمه بیکاری، باید حداکثر ظرف مدت ۳۰ روز از تاریخ بیکاری، موضوع را به واحدهای اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی اطلاع دهد و آمادگی خود را برای اشتغال به کار تخصصی خود و یا کار مشابه آن اعلام کند.

مقرری بیمه بیکاری بیمه شدگان واجد شرایط از روز اول شروع بیکاری آنان محاسبه و پرداخت می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر میتونید به مقاله زیر رجوع نمایید:

سیر تا پیاز بیمه بیکاری بیمه تامین اجتماعی