در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام من 13 سال سابقه کار دارم و از کارگاهی که در ان مشغول به کار بودم نامه عدم نیاز پس از اتمام قرارداد دریافت کرده ام.

 من کودک 19 ماهه دارم ایا می توانم از بیمه بیکاری استفاده کنم.

 3 سال در این کارگاه مشغول به کار بوده ام.
توسط (100 امتیاز)
سلام .من امروز مرخصی زایمانم تموم شد.ولی کارفرما نمیخواد میگه عدم نیاز.از طرفی از اداره کار سوال کردم میگن حتما باید شکایت کنی همینطوری شامل بیمه بیکاری نمیشی.میشه راهنمایی کنید که الان من باید دقیقا چطور اقدام کنم .ممنون میشم
توسط (420 امتیاز)
ادمین : برای دریافت سریع تر و دقیق تر پاسخ سوالات خود را در صفحات مجزا بپرسید
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بله می توانید . با توجه به سابقه تان و در صورتیکه بیمه خویش فرما و یا کارگاه خانوادگی نبوده باشد در حدود 26 ماه می توانید استفاده کنید .

با تشکر