در بیمه بیکاری توسط (-1,060 امتیاز)
زنان کارگری که دارای قرارداد موقت می باشند بعد از مرخصی زایمان به محل کار مراجعه می کند و کارفرما از پذیرش وی خودداری می کند آیا مشمول مقرری بیمه بیکاری می باشد؟
2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام در صورتی که فاقد قرارداد و یا در اثنای قرارداد باشد می تواند با طرح دعوا موضوع را از طریق مراجع حل اختلاف قانون کار مورد پیگیری قراردهد و پس از اخذ رای ،برقراری مقرری بیمه بیکاری وی توسط کمیته های مربوطه قابل رسیدگی می باشد.