در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام
من ۷ سال سابقه بیمه دارم ۴ اردیبهشت ۹۶ زایمان کردم ۴ بهمن بعد ۹ ماه مرخصی زایمان باید سر کار باشم و قراردادم با شرکت تا پایان بهمن ماست کارفرما اول اسفند قرار دادم رو تمدید نمیکنه.

میتونم با این شرایط از بیمه بیکاری استفاده کنم...راه حل چیست با توجه به اینکه شنیدم دیوان عدالت اون قضیه که کارفرما بعد دو سال حق اخراج کارمند رو نداره رو نقض کرده...

به نظر شما چون قرار دادم تموم شده میتونم بیمه بیکاری استفاده کنم اگر کارفرما نامه عدم نیاز بزنه ...

ممنون از کارشناس محترم
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
اگرقطع رابطه شماعدم نیازواتمام قراردادباشد وبیمه شماتاپایان بهمن به تامین اجتماعی ارسال گردد.بامراجعه به اداره کارحداکثرظرف مدت 30روزتقاضای بیمه بیکاری راداشته باشیدتادرکمیته مربوطه موردبررسی قرارگیرد.به نظرمیرسد درصورت رعایت شرایط احرازمشکلی نداشته باشید