در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (110 امتیاز)
سلام من قراردادم تا آخر اسفند 95 است و زایمانم اواخر اردیبهشت 96 برای استفاده از مرخصی زایمان حتما" باید قراردادم سال جدید تمدید شود یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (880 امتیاز)
کمک هزینه بارداری در صورتی به خانمهای بیمه شده پرداخت می شود که شرایط زیر را داشته باشند :

۱.ظرف یک سال پیش از زایمان ، حق بیمه ٦٠ روز کار را به سازمان تامین اجتماعی پرداخت کرده باشند .
۲. در مدت استراحت ایام بارداری ، به کار اشتغال نداشته باشند.
۳. از کارفرما در مدت استراحت ایام بارداری مزد یا حقوق دریافت نکرده باشند .
۴. روز قبل از شروع استراحت ، مشغول به کار بوده یا در مرخصی استحقاقی بوده باشند.