در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
سلام قرارداد کارم تا پایان سال 95 می باشد از ابتدای آذر باید از مرخصی زایمان استفاده کنم . در صورت عدم تمدید قرارداد وضعیت ادامه مرخصی زایمان و استفاده از بیمه بیکاری چگونه است . ممنون از راهنمایی تون
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
طبق قانون حاکمیتی کارفرما حق اخراج نیروهای که از مرخصی زایمان استفاده میکنند را به مدت دو سال ندارد لذا بعد ازاتمام مرخصی باید به کار خود مراجعه و در شغل قبل مشغول بکار گردید

ضمنا یادآوری میگردد کسانی که از مرخصی زایمان استفاده مینمایند حق برخورداری به مدت دوسال از مزایایی بیمه بیکاری را ندارند