در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
با سلام
با دوازده سال سابقه( بدلیل تعدیل نیروی شرکت و جمع شدن بخشی از آن)مشمول بیمه بیکاری شدم و الان دو ماه و نیم است بیمه بیکاری دریافت میکنم که به تازگی متوجه شدم باردارم حالا باید از بیمه بیکاری تا زمان زایمان استفاده کنم و مابقی بیمه بیکاری ام چه میشود و آیا کمک هزینه بارداری به من تعلق می گیرد ؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
باسلام

مرخصی زایمان در موقع مشغول بودن در شغلی ماهیت پیدا میکند

وقتی که در بیکاری هستین امکان استفاده از مرخصی زایمان وجود ندارد

به عبارتی کلا در مرخصی هستین