در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
باسلام.
ایا می توان از 6ماه مرخصی زایمان از ماه اول بارداری با تاییدیه پزشک استفاده کرد ؟
و ایا می توان بعداز مرخصی زایمان بصورت پشت سرهم و بدون رفتن به سرکار از بیمه بیکاری استفاده کرد
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

1- معمولا با تائید پزشک  می توان از 3 ماه قبل از زایمان رفت نه بیشتر . قبل از آن باید علاوه بر 6 ماه زایمان محاسبه گردد که باید به تائید کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی برسد . این 6 ماه 2 ماه و 29 روزش  برای زایمان است و 3 ماه و یک روز برای شیردهی و بنابراین حداقل 3ماه و یک روز باید بعد از زایمان باشد .

2-نه نمی تواند . کارفرما باید تا 2 سال بعد از زایمان شما را بپذیرند و اگر نپذیرند باید در اداره کار علیه ایشان شکایت کنید که فرآیندی طولانی است و کارفرما را درگیر اداره کار و اداره مالیات و ... می کند و ممکن است جریمه شوند . باید رای اداره کار داشته باشید .

با تشکر