در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
جهت مرخصی زایمان در یک شرکت خصوصی، اگر کارفرما در زمان بارداری قرارداد موقت یک ماه به یک ماه ببندد بصورتی که وقتی مرخصی زایمان شروع می شود قرارداد هم به اتمام برسد، آیا میتوان از مرخصی زایمان استفاده کرد و اگر بله آیا بعد از اتمام مرخصی زایمان چون دیگر قرارداد باقی نمانده میتوان بلافاصله برای بیمه بیکاری اقدام کرد؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اگر در طول یکسال قبل از زایمان ۶۰روز حق بیمه پرداخت کرده باشید میتوان از مرخصی زایمان استفاده کنید ولی بعد از اتمام مرخصی زایمان بایستی در صورت اعلام عدم نیاز کارفرما به اداره کار مراجعه کنید ببینید با شما برای بیمه بیکاری موافقت میشود یاخیر