در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام
من ۷ ماه سابقه بیمه دارم بعدش به مدت ۶ماه رفتم مرخصی زایمان و از حقوق و مزایای تامین اجتماعی استفاده کردم حالا که برگشتم سرکار شرکت میگه به شما نیاز نداریم از طرفی نامه ی عدم نیاز هم بهم نمیده در ضمن بنده حقوق ماه اخری که مشغول به کار بوده ام رو دریافت نکردم و اداره کار هم میگه تا وقتی نامه ی عدم نیاز نداشته باشی نمیشه برات کاری کرد
حالا من چیکار کنم اصلا بیمه بیکاری با این شرایط بهم تعلق میگیره چطور نامه عدم نیاز بگیرم؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
به نظرمیرسد شمادارای قراردادموقت نمی باشید،دادخواست شکایت دراداراه کارمطرح ودرجلسه اقرارعدم نیازازکارفرما گرفته شودومراجع میتوانند رای صادرنمایند