در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام.در یک کارگاه 14 ماه سابقه کار داشتم سپس بدون بیمه بیکاری اومدم بیرون.بعد از یکسال وارد همون کارگاه شدم و قرارداد 9 ماهه بستم و در حال حاضر قراردادم تموم شده. آیا بهم بیمه بیکاری تعلق میگیره؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
با سلام مطابق رای اخیر دیوان عدالت اداری کارگرانی که بالغ بر شش ماه در اخرین کارگاه فعالیت داشته اند مشمول قانون بیمه بیکاری می شوند. فلذا لازم است مدارک خود مبنی بر قرارداد و نامه عدم نیاز و مدارک شناسایی و تحصیلی و عکس پرسنلی به اداره کار مربوطه تقدیم نمایید.

مریم زنده دل