در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
بعد از پايان ٦ماه مرخصي زايمانم به محل كار مراجعه كردم ولي در عين حال با مراجعه به ديوان عدالت درخواست افزايش مرخصي زايمان به ٩ماه را كردم.

كه بعد از حدود يك ماه پاسخ مثبت دريافت كردم. حالا با توجه به حضور ١٥روزه در محيط كار  ايا ميتوانم از ٢.٥ماه باقي مانده مرخصي زايمان تا ٩ماه استفاده كنم؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام در صورتی که بابت مدت حضور کارفرما برای شما لیست کارکرد به تامین اجتماعی ارایه ننموده باشد امکان برقراری سه ماه مرخصی محیا میباشد در غیر اینصورت نمیتوانید مدت سه ماه مرخصی را مورد استفاده قراردهید