در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام من شاغل در بيمارستان خصوصي هستم و تحت قانون كار.مدت مرخصي زايماني كه به ما تعلق ميگيرد٦ماه است ميخواستم بدانم مه ميتوانم به ديوان عدالت شكايت كنم تااز٩ماه استفاده كنم؟البته قرداد من تا پايان مرخصي زايمانم است
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
سلام برخی از شاغلان خانم، جهت اعتراض به عدم اجرای این مصوبه، به دیوان عدالت اداری شکایت کرده اند. دیوان عدالت اداری نیز مطابق قانون به آنها حق داده و احکامی جهت افزایش مرخصی زایمان صادر کرده است ولی برخی از این احکام اجرا نشده.

در صورتی که خانم شاغلی تمایل به پیگیری موضوع افزایش مرخصی زایمان خود داشته باشد با شکایت به دیوان عدالت اداری، تامین اجتماعی را می تواند موظف به اجرای قانون کند.