در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام،

من از تاريخ ٩٥/٦/١ تا تاريخ ٩٧/٦/٣١ با شركتي قرارداد كاري بستم (از همان اول واسم بيمه رد شده)

با توجه به اينكه در حين كار باردار شدم از تاريخ ٩٦/١١/١٣تا تاريخ ٩٧/٥/١٣ مرخصي زايمان

گرفتم(٦ماه)

ميخوام بعد از اتمام مرخصيم از بيمه بيكاري استفاده كنم

شركت نيز موافقت خود را براي همكاري در اين مورد اعلام كرده

با توجه به اين پس از پايان مرخصيم هنوز قرارداد من تمام نشده است چه راهي پيشنهاد ميشود؟

آيا بهتر است من از شركت تقاضا كنم كه بيمه مرا تا پايان قراردادم به عنوان كارمند رد كند(مثلا آن ١ماه و ١٨ روز را در حال كار هستم) و سابقه كارم در ان شركت بيش از ٢سال شود

ويا اينكه به محض اتمام مرخصيم به اداره كار رفته و موضوع را پيگيري كنم؟

ممنون ميشم
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

برابر مقررات موجود، می توانید پس از اتمام مرخصی بعد از زایمان می توانید به اداره کار منطقه خود مراجعه و درخواست بیمه بیکاری خود را ارائه نمائید.