در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
باسلام
احتراما پاسخ ما را بدهید خواهشمندیم چرا و به چه علت کارکنان تامین اجتماعی همانند سایر ارگانها نباید از مرخصی نه ماهه استفاده کنند چون بسیار مشکل است کودک شش ماهه را به دست چه کسی بسپاریم ما از شما تقاضا داریم ترتیب اثر دهید وایا تامین احتماعی واقعا برای سه ماه بودجه ندارد یا عدم همکاری با نیروهابش را دارد .تو رو به خدا کمک کنید .
باتشکر
جمعیت زنان سازمان تامین اجتماعی
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.مدت زمان استفاده از مرخصی دوران زایمان 9ماه میباشد.ولی ظاهرا بعلت کسری بودجه و مشکلات مالی علیرغم اعتراضات بسیار زیاد، فقط 6ماه پرداخت میشود.البته برخی از سازمانها وارگانها 3 ماه باقیمانده را شخصا پرداخت میکنند.