در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام. بنده با شرکتی ۵ قرار داد داشتم و کار کردم و اخرین قرارداد من ۳۰ دی ماه است. با توجه به اعلام عدم‌نیاز و تحویل نامه به من گفتن دیگر سرکار نیا و چون تاریخ قراردادت ۳۰‌دی ماه ۹۶ است تا اون تاریخ تمام حقوق و سنوات و مزایا پرداخت میشه. سوالم اینجاست که به من گفتن  از ۷ دی سرکار نیا ‌. حالا بنده یک وقت مشکلی ایجاد نشه و بعدن نگن عدم حضور در سرکار و واسه بیمه بیکاریم مشکل ایجاد کنن.لطفا راهنماییم کنید.
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
روزبیکاری شماباآخرین روزپرداخت بیمه بایستی تطابق داشته باشد عدم حضوردرمحل کاریک توافق داخلی است چه بهتراست این موضوع عنوان نگردد وروزبیکاری 96/11/1میباشدوبایستی بعدازتاریخ مذکوربه اداره کارمراجعه وتقاضای بیمه بیکاری داده شود