در بیمه بیکاری توسط
با سلام
چند روز پیش به یکی از شعب تامین اجتماعی مراجعه کردم و سوال پرسیدم که ایا بعد از مرخصی زایمان که شش ماه هست میتوان از بیمه بیکاری استفاده کرد که به من گفتند نمیتونم بلافاصله استفاده کنم و دو سال باید بیمه بریزم تا بتونم از بیمه بیکاری استفاده کنم و کارفرما مکلفه شما رو بعد مرخصی زایمان استخدام کنه ولی این امکان درشرکت های خصوصی متاسفانه وجود نداره و قطعا شرکت شش ماه بدون کارمند نمیمونه و فردی جایگزین میکنه .من ۶ سال و نیم سابقه کار دارم و متاسفانه الان یا باید از مرخصی زایمانم استفاده کنم یا بیمه بیکاری....خواهشا میشه راهنماییم کنید که چیکار کنم
و اگر از بیمه بیکاری استفاده کنم مشکللی برای هزینه درمان زایمان پیش نمیاد ؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام بهتر است اگر باکارفرما به نتیجه نمیرسید از بیکاری استفاده کنید چونکه شما بالای یکسال سابقه دارید 18ماه به شما بیکاری تعلق میگیرد وبرای درمان زایمان هیچ منعی به خاطر بیکاری نمیباشد