در بیمه بیکاری توسط
بعداز مرخصی زایمان چطور می شود بیمه بیکاری گرفت ؟ پس از چند ماه بعداز مرخصی زایمان که  مشغول به کار بوده و برایم بیمه رد شده است از طرف اداره کار مشمول بیمه بیکاری نشده ام علتش برام نامفهوم می باشد . خواهشمندم بنده راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با طی مراحل خاص امکان دریافت بیمه بیکاری وجود دارد به شرط همکاری توسط کارفرما اما بعد از اتمام مرخصی زایمان میتوانید با طی نمودن مراحل خاص نسبت به برقراری بیمه بیکاری اقدام نمایید با کارشناسان موسسه صبا مورد خود رامطرح و بهترین راه را اخذ نمایید