در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
با سلام من در قرارداد یکساله نیروی انسانی شرکت خصوصی زیر نظر شرکت نفت مشغول به کار شدم و پس از اطلاع رییس از بارداری من مرا از قرار داد جدید حذف کرد و به من گفت به مرخصی زایمان بروم باتوجه به اتمام قرارداد چگونه میتوانم از بیمه استفاده کنم. ایا برای بیمه بیکاری اقدام کنم یا مرخصی زایمان یا هردو .اسم من در لیست بیمه رد نمیشود

ایا در قرارداد تامین نیروی انسانی شرکت نفت وابسته به منطقه ازاد در صورت اتمام قرارداد میتوان از مرخصی زایمان و بیکاری استفاده کرد؟؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام در اتمام قرارداد شما میتوانید از بیمه بیکاری استفاده کنید اما بستگی به کار شما دارد مرخصی زایمان شما زودتر شروع میشود یا اخراج شما در هر صورت شما باید نسبت به  یکی از موارد با توضیحات داده شده اقدام نمایید