در سایر توسط (3,570 امتیاز)
نمونه متن اعتراض به برگ تشخیص مالیاتی می خواستم و اینکه برای نوشتن این نامه باید چیکار کرد ؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

برای تحریر متن اعتراض در فرم مخصوص اعتراض رعایت نکات زیر پیشنهاد می شود:

متن مورد نظر باید خلاصه و موجز باشد و از پرداختن به جزئیات صرف نظر شود.
ترجیحاً چکیده ای از لایحه دفاعیه که برای دفاع مد نظر دارید را در قسمت مربوطه بنویسید.
از بکار بردن الفاظ و عبارات محاوره ای و سخیف اجتناب کنید.
هرگز به کارمندان سازمان امور مالیاتی در دفاعیات و متن اعتراض توهین ننمایید.
متن برگ اعتراض می بایست با توجه به نوع مشکل و مسأله بوجود آمده، تحریر گردد.

نمونه متن اعتراض به مالیات برای تعدیل مبلغ مالیات

‎به نام خدا
‎ریاست محترم امور مالیاتی …………
‎احتراماً در خصوص مبلغ مندرج در برگ تشخیص مالیات اعتراض داشته و خواستار تعدیل آن را دارم.
‎با تشکر
‎امضاء

‎نمونه متن اعتراض به مالیات برای ناعادلانه بودن مبلغ مالیات

‎به نام خدا
‎ریاست محترم امور مالیاتی …………
‎احتراماً با توجه به ناعادلانه بودن مبلغ مالیات و رکود شدید بازار، خواستار تعدیل کلی آن را دارم.
‎با تشکر
‎امضاء

‎نمونه متن اعتراض به مالیات برای تشابه اسمی

‎به نام خدا
‎ریاست محترم امور مالیاتی …………
‎احتراماًبه عرض می رساند با توجه به تشابه اسمی شرکت / شخص / فروشگاه …………. با واحد صنفی / شرکت …………. اینجانب، خواستار رفع تعرض مالیاتی را دارم.
‎با تشکر
‎امضاء