در بیمه بیکاری توسط
سلام من پایان قراردادم اخر تیر ماه 94بوده وبعد از اتمام قراردادباپیگیری ازوزارت کار مقرر شد بیمه بیکاری بگیرم البته در شکایتم نیز متذکر شدم لیکن کارفرما ازابتدای سال 94حق بیمه هیچکدام از همکاران راپرداخت نکرده که باتوجه به بازرسی واعلام جریمه تا آخر مرداد پول بیمه رو اخذ کرده اند. الان بخاطر یکماه بیمه واریزی زیاد تر من که به اشتباه وبه صورت تجمیعی واریز شده باتوجه به گذشت 14ماه به من گفتن شما مشمول بیمه بیکاری نمیشین ...من چکارکنم که کارفرما به علت بی توجهی یکماه بیمه برایم بیشتر ریخته ولی حکم وزارت کارم برای اتمام کار پایان تیر ماه 94میباشد.
لازم به ذکر است پرونده من در بیمه کرج میباشد
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.با توجه به قرارداد شما ورای قطعی اداره کار وتایید سابقه کار شما لغایت پایان تیر 94،ملاک رای اداره کار میباشد.وشما مشمول دریافت مستمری بیمه بیکاری میباشید.