در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام و درود

بنده در یک سازمان نیمه دولتی به مدت ۷ سال مشغول به کار بودم که طبق روال هر ساله، قرارداد ها یک ساله و اخر اسفند اتمام و مجددا برای سال جدید تنظیم میگردد بطوریکه فرآیند این کار در اواخر فرودین رخ میدهد، از همین رو باتوجه به تعطیلات ۱۵ روزه اول سال شرکت بنده در روز ۱۶ ام پس از ورود به شرکت، بر اساس یک سری اتهامات بی اساس به صورت شفاهی اعلام شده که قرارداد تمدید نخواهد شد و از شرکت بیرون شدم، بدون اینکه تسویه کامل صورت بگیرد و اموال تحویلی اینجانب تحویل گرفته شود و اینجور چیزها، حال بعد پیگیری قرار شده کمیته ای تشکیل بشه و تصمیم بگیرن که در جای دیگری از شرکت مشغول شوم، حال با گذشت یک ماه هنوز نه بصورت کتبی به اینجانب اعلام شده که دیگر تمایلی برا همکاری ندارن و نه قراردادم را تمدید کردن و این باعث شده من در فروردین حقوقی دریافت نکنم و اکنون در حالت بلاتکلیفی به سر میکنم، میخواستم بدونم الان تکلیف بنده چی هست؟
آیا بنده فرصت ۳۰ روزه رو از دست دادم؟
من در ۱۶ فروردین کارت زدم و وارد شرکت شدم در حالی که تا ۱۵ ام تعطیلات رسمی و توافقی شرکت بوده و من حداقل یک روز کارکرد در سال جدید داشتم که اونو به حساب نیاوردن گویا.
 آیا ملاک زمان عدم نیاز نامه ای کتبی هست که کارفرما ارایه میکنه یا تاریخ اتمام قرارداد هست؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.
1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)

طبق بند ب ماده 6 قانون بیمه بیکاری " بیمه شده مکلف است ظرف 30 روز از تاریخ بیکاری با اعلام مراتب بیکاری به واحدهای کار و امور اجتماعی آمادگی خود را برای اشتغال به کار تخصصی و یا مشابه آن اطلاع دهد . مراجعه پس از 30 روز با عذر موجه و با تشخیص هیات حل اختلاف تا سه ماه انکان پذیر خواهد بود .

ملاک تاریخ محاسبه بیمه بیکاری تاریخ وقوع بیکاری است ، یعنی با شرایط شما که از تاریخ 01/01/1401 بیکار شده اید حداکثر تا تاریخ 30/01/1401 فرصت داشته اید که برای بیمه بیکاری اقدام کنید و در صورت تمایل به دریافت بیمه بیکاری می بایستی مراحل تشکیل پرونده بیکاری را طی کنید ، اما به دلیل عدم رعایت مهلت 30 روزه با دریافت بیمه بیکاری شما موافقت نخواهد شد و پرونده شما برای موجه کردن غیبت به هیات حل اختلاف ارجاع می شود و شما می بایستی دلایل موجه برای عدم اقدام در مهلت 30 روزه را ارائه نمایید و در صورت موافقت هیات ، مستمری بیمه بیکاری شما برقرار خواهد شد .

برای تشکیل پرونده بیکاری ، می بایستی از کارفرما نامه ی عدم نیاز و قرارداد یک سال آخر کار را دریافت کنید ، به یکی از دفاتر پیشخوان خدمات دولت مراجعه کنید و در سامانه جامع روابط کار ثبت نام کنید و وارد سامانه شده و درخواست بیمه بیکاری را ثبت کنید و مدارک خواسته شده را بارگذاری کنید و منتظر پاسخ بمانید و مراحلی را که خدمتتان عرض کردم طی کنید .

در پناه خرد ، موفق باشید