در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
متن نامه استعفا شامل چه موارد باید باشد
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

نمونه متن استعفا نامه اداری

بسمه تعالی

مدیرعامل محترم ………………..

جناب آقای ………………..

موضوع: در خواست استعفا

باسلام

بدینوسیله اینجانب ……………….. به شماره کارمندی ……………….. و به شماره شناسنامه ……………….. از تاریخ ……………….. در این شرکت با سمت ……………….. در واحد ……………….. مشغول به کار می باشم. به دلایل شخصی / کاری تقاضای استعفای خود را از تاریخ ……………….. به حضور محترم اعلام می نمایم.

در مدت همکاری خود در این مجموعه بسیار از رهنمودها و آموزشها بهره مند شده و امیدوارم همکاری بنده نیز برای این سازمان مثمر ثمر بوده باشد.

خواهشمند است دستور فرمایید اداره امور کارکنان در ارتباط با درخواست اینجانب اقدام لازم را مبذول نماید. اینجانب تا زمان تسویه حساب در خدمت شرکت بوده و آمادگی دارم در صورت نیاز آموزش فرد جدید در تصدی این شغل را به عهده بگیرم.

پیشاپیش از حسن نظر جنابعالی کمل تشکر را کرده و توفیق روز افزون شما و همکاران محترم مجموعه را از خداوند متعال خواستارم.

با تشکر

نام و نام خانوادگی