در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)

با سلام

من تا پایان سال جاری با شرکتی که در آن مشغول به کار هستم قرارداد دارم. و بعد از اتمام زمان قرارداد قصد ادامه همکاری ندارم.

  1.  آیا قانونا باید زودتر اعلام کنم؟ چقدر زودتر؟
  2.  در صورتی که مجبور به اعلام زودتر باشم، با چه عنوانی نامه باید بزنم؟ استعفا؟ عدم تمایل به همکاری؟ ...؟

سپاس

1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

شرایط عدم تمدید یا عدم تمایل در قرارداد قید میگرددولی باید یک ماه قبل اتمام به کارفرما اعلام و عنوان عدم تمایل به تمدید مورد خواسته قرارداده شود