در قانون کار و قرارداد کار توسط (160 امتیاز)
به نام خدا

سلام

کارفرمای من قراردادهایش را به صورت سه ماهه تنظیم میکند (به فرمت زیر) ،ولی بعد از دوره دوم یعنی تا 31 شهریور قرارداد جهت امضا به ما تحویل نشده و بنده چند روز سر کار رفته ام ایا قرارداد به صورت ضمنی تمدید شده است و تا چه مدت؟

ادعای کارفرما این است که اگر تا بازه زمانی 9 روز بعد از قرارداد اخراج کنیم قرارداد به صورت ضمنی تایید نشده است و در صورتی که بیش از 9 روز سر کار بروم تمدید می شود و قصد اخراج دارد ایا ادعای ایشان صحیح است؟

باتشکر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

به شرط فعالیت شما در شرکت حتی برای یک روز بعد از اتمام قرارداد و انجام کار ، قرارداد قبلی شما با همان مدت سه ماهه تجدید ضمنی می شود .