در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام

من ده سال در یه تعاونی مسکن دراموراداری مشغول بکارم از زمان ورود تا سال 95 قرارداد 1 سال داشتم که تمدید میشد ولی بعد از سال 95 قرادادم را سه ماه تمدیدکردن تا خرداد 96 بعد از این تاریخ با من قرارداد نبستند ولی مشغول بکارم تا آخر شهریور 97 . آیا کارگر دائمی محسوب میشوم .اگردائمی هستم مطابق کدام قانون یابخشنامه .تامن ازخودم دفاع کنم

ممنون یاعلی ع
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
با سلام - چنانچه طرفین همکاری، به موجب یک قرارداد موقت با یکدیگر رابطه کاری داشته اند و پس از خاتمه تاریخ  قرارداد کارفرما  نسبت به تمدید آن اقدام ننموده باشد و کارگر کماکان در شغل خود ادامه همکاری داده باشد بمنزله تجدید ضمنی قرارداد به مدت قرارداد قبل خواهد بود و چنانچه پس از سپری شدن مدت ضمنی اخیر نیز قراردادی منعقد نگردد بمنزله قرارداد دائم خواهد بود.

همچنین علاوه بر تبصره 2 از ماده 7 قانون کار ؛ رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری به شماره دادنامه  214 مورخه 92/03/27 خود گویای امر خواهد بود.