در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (109,450 امتیاز)
سلام

اگر بعد از خاتمه قرارداد کار ،طرفین بایکدیگر تسویه حساب قطعی نموده و متعاقبا بخواهند ادامه همکاری دهند آیا الزام به رعایت مزد و مزایای مندرج در قرارداد کار قبلی را خواهند داشت؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام

در قرارداد های کار با مدت موقت چنانچه کارگر و کارفرما بعد از انقضای مدت قرارداد و محق شدن خاتمه کار با یکدیگر تسویه حساب قطعی کرده و کارگر کلیه مطالبات منجمله سنوات خدمت خود را دریافت کرده باشد و طرفین بخواهند با انعقاد قرارداد کار دیگری اعم از موقت و دائم با یکدیگر همکاری کنند در این صورت مزد و مزایای جنبی مشروط بر اینکه از حداقل های تعیین شده قانونی کمتر نباشد باتوافق کارگر و کافرما معین می گردد.