در قانون کار و قرارداد کار توسط (109,450 امتیاز)
علی رغم انقضای مدت قراردادکار موقت ،کارگر بدون انعقاد قرارداد مکتوب دیگری ، به کارخود در کارگاه ادامه داده است آیا این قرارداد کماکان موقت است یا به قراردادکار دایم تبدیل شده است؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

از آنجا که در قانون کار ،قراردادهای شفاهی کار نیز به رسمیت شناخته شده اند لذا ادامه کار کارگر در کارگاه پس از انقضای مدت قرارداد به منزله تجدیدضمنی و یاصریح قرارداد منقضی شده با همان مدت خواهد بود.