در قانون کار و قرارداد کار توسط (109,850 امتیاز)
پیش بینی دوره آزمایشی در قراردادهای کار مدت موقت و یا انجام کار معین چه صورتی پیدا میکند؟ آیا در قانون کار عنوان قرارداد کار آزمایشی نیز پیش بینی شده است؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

در قانون کار پیش بینی قرارداد کار آزمایشی نشده است آنچه در ماده 11این قانون آمده درارتباط با اختیار طرفین (کارگر و کارفرما)برای تعیین دوره ای در ابتدای قرارداد بنام دوره آزمایشی کار است .به عبارت دیگر درصورت توافق کارگرو کارفرما بر پیش بینی دوره آزمایشی ، دوره مزبور مقطعی از یک قرارداد کار خواهد بود ، ضمنا باتوجه به امکان قطع رابطه کار در خلال دوره آزمایشی و عدم امکان فسخ از سوی هیچ یک از طرفین در قراردادهای بامدت موقت و یا انجام کار معین ، پیش بینی دوره آزمایشی در اینگونه قراردادها که مستلزم پیش بینی حق فسخ برای طرفین است در قراردادهای مزبور پذیرفته نشده است.