دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
1 پاسخ
قبل توسط (136,810 امتیاز)

بهترین پاسخ

نامه توسط کارفرما در سربرگ کارفرما تهیه شود. شعبه تامین اجتماعی که به آن خطاب می شود نیز، شعبه ای می باشد که پیمانکار لیست بیمه پرسنل خود را در آن شعبه رد می کند. در متن نامه کد کارگاه پیمانکار نیز ذکر شود.

در زیر یک نمونه متن معرفی نامه پیمانکار به بیمه تامین اجتماعی آورده شده است:

ریاست محترم تامین اجتماعی شعبه ……………

با سلام

بدین وسیله پیمانکار ..... با کد ملی/شناسه ملی ....و کد کارگاه .... برای دریافت مفاصاحساب بیمه به حضورتان معرفی می گردد.

1-شماره قرارداد:  ………………  مورخ …………………..

2-موضوع قرارداد: ………………………………………………………

3-تاریخ شروع قرارداد:  تاریخ  ……………………….  ( ابلاغی طی نامه شماره …………………….. مورخ ………………….. )

4-تاریخ خاتمه پیمان : تاریخ ………………………  ( ابلاغی طی نامه شماره ……………………….  مورخ ……………….. )

5-مبلغ ناخالص قرارداد : مبلغ  …………………………………..  ریال (  مبلغ ………………………………………………………………).

    مبلغ ناخالص کارکرد به تفکیک آیتم های قرارداد  :

الف ) طراحی ، مهندسی و تهیه کلیه نقشه ها  به مبلغ تجمیعی ناخالص …………………… ریال بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده .

ب ) خرید و  تامین داخلی و خارجی به ترتیب  به مبلغ تجمیعی ناخالص …………………… ریال و مبلغ  …………………………. یورو  بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده .

ج ) انجام کلیه عملیات ساختمانی شامل خرید ، تامین و اجرا و مونتاژ  به مبلغ تجمیعی ناخالص …………………… ریال بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده .

6-تهیه مصالح مصرفی و ماشین آلات و تجهیزات : مطابق مفاد قرارداد تهیه و تدارک کلیه مصالح ، ابزار کار ، ماشین آلات و.. و به طور کلی تمام لوازم ضروری برای اجرای عملیات موضوع پیمان و هزینه های مستقیم و غیرمستقیم به عهده و مسئولیت و هزینه پیمانکار بوده است .

7-تامین بودجه قرارداد : از محل طرح های غیرعمرانی می باشد .

8-کدکارگاهی پیمانکار :  ………………………..  با ردیف پیمان  …………………….