دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
1 پاسخ
قبل توسط (133,890 امتیاز)

بهترین پاسخ
در متن اعتراض به مفاصا حساب بیمه می بایست موارد مختلف را در نظر داشته باشید. مقدمتا می بایست از واحد درآمد یا ابلاغ ریز و دلیل مفاصاحساب را مشخص کنید.

سپس در متنی دلایل خود مبنی بر ناعادلانه بودن مفاصاحساب صادره را ذکر کنید. در زیر یک نمونه نامه اعتراض به مفاصاحساب بیمه آورده شده است.

ریاست محترم شعبه تامین اجتماعی

احتراما برای این شرکت .... با شناسه ملی .... مفاصا حساب به شماره ... صادر شده است. از آنجا که این مفاصاحساب مربوط به قرارداد .... با شرکت .... بوده است و در متن قرارداد فی مابین به موارد زیر اشاره شده است،‌ درخواست بررسی مجدد و صدور مفاصاحساب اصلاح شده را دارم.

و دلایل خود را با توجه به نوع قرارداد ذکر کنید.